Večeras otvorenje prve samostalne izložbe mladog fotografa Ive Trojanovića

U okviru programa Dani kulture Orebić 2017, Matica hrvatska Orebić poziva vas u utorak 12. 09. u 20h, u dvoranu Općine Orebić na otvorenje prve samostalne izložbe fotografija Ive Trojanovića pod nazivom ”Lustre,led i znoj”. Ova izložbu ostvarena je uz financijsku podršku Općine Orebić.

Izložba će biti otvorena za sve posjetitelje do 16.09. u vremenu od 19h do 22h u dvorani Općine Orebić.Cjelokupan prilog od prodaje slika namjenjen Ligi protiv raka PKML.

Biografija:
Ive Trojanović rođen je u Dubrovniku 1999.godine. Osnovnu školu završio je u Orebiću, a opću gimnaziju u Srednjoj školi Petra Šegedina u Korčuli školske godine 2016./2017. Student je prve godine na odsjeku za snimanje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Fotografijom kao hobijem bavi se od osnovne škole. Dodatnu edukaciju o fotografiji stekao je na Foto danima mladih 2016. koje se održalo u Karlovcu. U nagradnoj igri Canon Hrvatska osvoja prvo mjesto za 2016. godinu za mlade do 21. godine sa fotografijom Loviška paučina. Ujedno biva jedan od izabranih fotografa čiji su radovi bili izloženi te ulazi u posebnu selekciju za Globalnu izložbu mladih fotografa koja se je održavala u 8 gradova diljem svijeta, od Brazila do Litve. Dosada je izlagao na skupnim izložbama, 2014/15/16. u Orebiću i Vignju, te u Veloj Luci krajem prošle godine sa 6 fotografija na izložbi Ambalaža zajedno sa preko 30 umjetnika. Sa svojim kratkim igranim filmom „Proljeće na Pelješcu“ sudjelovao je na 4. Mosor film festivalu i pritom pobrao pohvale. Ovo je njegova prva samostalna izložba.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku