Rođendan klape ‘Geta’ – koncert u ‘Pomoćnici kršćana’ – FOTO

Foto: Nedjeljko Ćendo

Ljubitelji klapske pjesme i prijatelji klape Geta imali su jučer priliku uživati u vanserijskom koncertu klapske glazbe u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana kao i na rođendanskoj zabavi klape.

Orebićka klapa ‘Geta’ jučer je obilježila četiri godine postojanja. Publici su za rođendan poklonili koncert na kojem su gostovali njihovi prijatelji – orebićka ženska klapa ‘Nava’, klapa Lumbarda iz Lumbarde, klapa Subrenum iz Župe dubrovačke, ženska klapa ‘Kurjože’ iz Podstrane kraj Splita, te Đurđica Farčić.

Klape su se predstavile većinom novim repertoarom, te je koncert u ‘Pomoćnici’ bio poslastica za sve ljubitelje klapske glazbe. Rođendan je obilježilo veliko finale u kojem su zajedno nastupili svi izvođači. Klapa ‘Geta” je po završetku koncerta uručila i zahvalnice pokroviteljima i drugima koji su pomogli rad klape prethodnih godina.

Članovi i brojni prijatelji klape Geta, te gostujući izvođači večer su završili prigodnom rođendanskom zabavom u restoranu Hotela Orsan, gdje se klapska pjesma nastavila u opuštenom ugođaju do kasno u noć

Kako se među ljubiteljima klapske glazbe i prijateljima klape ‘Geta’ našlo više ljubitelja amaterkse fotografije – djelić atmosfere možete osjetiti i kroz fotografije autori kojih su Nedjeljko Ćendo i Ivica Dajak. Zamalo službeni fotograf i videosnimatelj klape Geta – Boris Poluta – uzeo je malo više vremena za obradu foto i video materijala – pa ćemo njegov materijal prezentirati naknadno.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku