Predstavljanje ‘Poduzetničkog impulsa’ i u Korčuli

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ”Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu”. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

DUBROVNIK
Srijeda 5. ožujka
Hotel Lero, s početkom u 10 sati
Programe će predstaviti tim Ministarstva poduzetništva i obrta

METKOVIĆ
Petak 7. ožujka
Autoškola Žabac u 11 sati

KORČULA
Ponedjeljak 10. ožujka
Centar za kulturu Korčule u 11 sati

Programi će se predstaviti u suradnji s Centrom za poduzetništvo DNŽ

Zainteresirani svoj dolazak, zbog ograničenosti kapaciteta, trebaju potvrditi Centru za poduzetništvo DNŽ, najkasnije do 28. veljače, na mail: dcp@dcp.hr ili telefon 418-401, uz naznaku na kojoj od prezentacija će prisustvovati (Dubrovnik, Metković ili Korčula).

Za ovaj Program poticanja poduzetništva i obrta planiran je ukupni proračun od 1,26 milijardi, od čega je za dodjeljivanje bespovratnih potpora planirano 413,8 milijuna kuna. Naime, Poduzetnički impuls 2014. sadrži mjere poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva za koje se koriste sredstva državnog proračuna te strukturnih fondova Europske unije, a koji su Hrvatskoj postali dostupni članstvom u EU.
Javni poziv otvoren je 15. veljače, a prijave mogu podnijeti mala i srednja poduzeća, obrti, zadruge i klasteri od jednog do 250 zaposlenih, koji su registrirani najmanje 3 mjeseca do trenutka podnošenja prijave. Više podataka može se pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku