Svečano otvorenje nogometnog igrališta u Orebiću u subotu!

Preuređeno igralište u Orebiću

U subotu, 25. studenog s početkom u 11:30h svečano će za rad biti otvoreno preuređeno nogometno igralište u Orebiću.

Općina Orebić i NK Orebić pozivaju građane da svojom nazočnošću uveličaju ovaj važan dan za sportski život Orebića, a ujedno i da podrže mlađe uzrasne kategorije nogometnog kluba Orebić koje će odmah nakon otvorenja odigrati prve službene utakmice na novom travnjaku u sklopu ligaških natjecanja Županijskog nogometnog saveza.

Prema najavama, otvorenju će nazočiti i brojni gosti iz županijskog i nacionalnog političkog i sportskog života.

Osim nove podloge od umjetne trave, koju već dugo iščekuju orebićki nogometaši svih uzrasta, također su postavljeni i novi golovi i stolice na tribinama, a preuređena je i svlačionica i klupe za nogometaše. Lijepo je i osobito važno vidjeti i zaštitnu gumenu ogradu koja će konačno otkloniti opasnost betonskih zidova neposredno uz travnjak.

Projekt, koji uz navedeno uključuje i pripremu terena za postavljanje umjetne trave – zemljane radove, drenažu i elastičnu gumiranu podlogu zajednički su financirali Općina Orebić i Hrvatski nogometni savez, a vrijedan je ukupno oko 300.000 EUR. Stolice, golove i mrežu iza južnog gola donirao je dugogodišnji prijatelj i djelatnik NK Orebić Željko Bubeniček – Buco.

Foto i galerija: Općina Orebić

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku