Orebić.com.hr – u novom ruhu!

Nova inačica portala Orebić.com.hr - screenshot

Kao što ste već mogli primijetiti, portal Orebić.com.hr od sredine studenog izgleda nešto drugačije. Nakon 10 godina postojanja portala, odlučili smo da je vrijeme za nadogradnju – stoga ponosno predstavljamo funkcionalno i grafički potpuno novi Orebić.com.hr. Nakon desetak dana testiranja, možemo kazati da je pred vama pregledniji, čitljiviji i puno brži Orebić.com.hr. Dio funkcionalnosti portala za koje nismo bilježili značajniji interes posjetitelja smo trajno umirovili – kao npr. imenik poslovnih subjekata. Sav do sada objavljen sadržaj dostupan je na istim internetskim adresama kao i prije. Ukoliko bude ideja, potreba, vremena i novca – nije isključeno dodavanje novih rubrika i funkcionalnosti u budućnosti. Ukoliko u potrazi za nekim sadržajem primijetite da je bio objavljen (ako to znate ili je vidljivo u pretraživanju interneta) a sada nije dostupan – molimo javite se na info@orebic.com.hr kako bismo otklonili problem.

Znamo da tehnička infrastruktura, dizajn i preglednost ne mogu nadomjestiti kvalitetan sadržaj. Trudit ćemo se pratiti što je moguće više novosti i događanja s područja Orebića i Pelješca. Nažalost, kako je portal bio i ostao neprofitabilan – ažurnost sadržaja ovisi i o slobodnom vremenu autora članaka, ali i raspoloživim resursima t.o. Croatia holidays – koja u potpunosti snosi logistički i financijski teret portala.  Zato se, nažalost, dogodi da pojedina događanja i vijesti prođu nezabilježene na našim stranicama.

Kako bismo bili što ažurniji – vaša pomoć i suradnja je dobrodošla. Pa i ovim putem pozivamo sve koji žele da što više ljudi bude informirano o njihovom projektu/događaju/vijesti – da dostave informacije i mi ćemo ih rado objaviti. Naravno, ukoliko se netko želi okušati kao autor i na redovnoj ili povremenoj osnovi pratiti događanja iz sporta, kulture, politike s područja Orebića i Pelješca – uvijek ste dobrodošli. Javite se kad god vam je drago na mail, telefon, Facebook… Možemo obećati sve osim plaće. Rekao bih da ćete biti honorirani kao vlasnik portala, ali to ne bi bilo točno – jer od vas nećemo tražiti da dajete novac 🙂 .

I za kraj ovog rijetkog uredničkog obraćanja – još jednom puno hvala svima koji nam pomažu ili omogućuju da od ožujka 2013. godine manje ili više uspješno djelujemo kao mikrolokalni medij Orebića i Pelješca. Veliko hvala i svima koji nas redovno prate, te podržavaju naš rad i naše objave ‘lajkovima’ i ‘shareovima’ na društvenim medijima!

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku