Prva pričest u Kuni

Foto: Boris POLUTA

U nedjelju (26.5.), u crkvi Gospe Delorite u Kuni, sakrament Prve Svete pričesti primilo je devet prvopričesnika. Prvu Svetu pričest podijelio im je župnik fra Vito Smoljan.

Pričest su primili: Bartul Barišić, Nikola Bogoević, Ema Brkić, Vito Brkić, Ivan Daničić – Kačić, Roko Hilić, Marin Market, Baldo Violić i Nina Violić. 

Crkva je bila prepuna ponosnih i ganutih lica roditelja, baka, djedova, rodbine i prijatelja koji su došli svjedočiti ovom velikom danu svojih mališana.

Prvopričesnici su uveličali ovo misno slavlje pjesmama i recitacijama koje je s njima uvježbala časna sestra Ana, a posebno za ovu priliku glazbom popratila prof Marina Stanković, te crkveni zbor. Svečano uređena crkva (za što je zaslužna časna sestra Tihomira) je do samog kraja mise odzvanjala pjesmom „Krist na žalu“ koju su zajedno s prvopričesnicima zapjevali svi vjernici.

Iako smo čekajući na fotografije koji dan zakasnili s ovom objavom, za dobre vijesti i lijepe želje nikad nije kasno. Čestitke svim prvopričesnicima, njihovim roditeljima i rodbini.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku