Obraćanja kandidata i predstavnika kandidacijskih lista

Ivica Dajak

Obraćanja kandidata i kandidacijskih lista s područja Općine Orebić. Dopunjeno 25.05. priopćenjem Nika Antičevića, te 30.05. priopćenjem OO SDP – Orebić.

Na dan prvog kruga lokalnih izbora, 19. svibnja, te koji dan prije, kontaktirao sam predstavnike svih kandidacijskih lista, s molbom i ponudom da svoje viđenje prvih rezultata izbora u nedjelju navečer iznesu i na našem portalu. Kako se uglavnom radi o ljudima koje respektiram i kao starije i ozbiljnije od sebe – zamolio sam ih da me kontaktiraju mailom, telefonom ili čak SMS-om, kako ih ne bi trebao zvati telefonom u gluho doba noći nakon što Općinsko izborno povjerenstvo obradi sva biračka mjesta.

Na izbornu nedjelju od službenih nisam dobio ništa. Čuo sam neformalne komentare iz nekih stožera, ali ništa što sam mogao objaviti kao vjerodostojnu informaciju (a drugačije ne želim objavljivati). U ponedjeljak, jutro nakon izbora, dobio sam prvu reakciju – i stoga isprika gosp. Violiću što njegov komentar nisam ranije objavio. Naime čekao sam još ‘koji dan’ da pristignu i ostali komentari i zahvale biračima. 

Reakcije sviju nisam dobio ni do danas – međutim odlučio sam objaviti one koje su pristigle – kako ne bih uskratio one koji su ih poslali ni svoje čitatelje. Ako držite da Vaša nedostaje – pošaljite je. Pridržavam pravo da ne objavim one za koje smatram da bi portal ili njegova urednika doveli u potencijalne probleme sa zakonom i sl, ili pak ako vidim da je ova stranica na putu da postane medij za stranačka i ina prepucavanja. Inače, sva priopćenja objavljujem u cijelosti i kako su pristigla – bez uredničkih intervencija.

A kako vidim da se moderno obraćati i zahvaljivati – zahvljajujem svima što čitate naš portal i ovaj članak, i poručujem Vam da i drugog lipnja budete pametni, kakvi ste vjerujem i inače.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku