UMO traži smještaj za ronioce za ovaj vikend!

Foto: UMO

Udruga mladih Orebić objavila je molbu za pomoć u organizaciji ekološke akcije ovaj vikend. Obzirom da će u čišćenju podmorja Orebića pomagati i oko 60 ronioca iz susjedne BiH, UMO treba osigurati smještaj za još oko njih 20. Ukoliko želite na ovaj naćin pomoći ovu hvalevrijednu akciju, javite im se.

Na našem (i Vašem) portalu odlučili smo medijski podržati ekološku akciju ‘Zelena čistka’ – globalnu akciju čišćenja ‘divljih’ odlagališta smeća, čiji orebićki segment organizira Udruga mladih Orebić u suradnji s klubom ‘Bofor’. Stoga predpostavljamo da ste iz dosadašnjih članaka upoznati s tijekom organizacije, ciljevima i programom akcije.

Kako se u sklopu akcije provodi i čišćenje podmorja, očekujemo i 60tak ronioca ‘sa strane’ – pretežno iz susjedne BiH. UMO je do sada uspio organizirati smještaj za njih oko 40, a za preostalih 20tak još traži. Stoga mole, prvenstveno privatne iznajmljivače, da smještanjem jednog ili više gostiju pomognu u organizaciji. Ukoliko ste donacijom besplatnog smještaja spremni podržati ovu akciju, javite se Josipu Tomašiću na 098 195 0459 ili Anti Šestanoviću na 098 936 0541.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku