Proljetni komunalni radovi u općini Orebić

Foto: Općina Orebić

Sanacija ‘šetnice’ u Orebiću, rekonstrukcija korita potoka ‘Pod most’, uređivanje stabala u Orebiću i Lovištu, uređenje dijela obale/pristaništa u Lovištu.

I dok su hoteli već dočekali prve goste, osobno mi se čini da je ‘mišalica’ za beton – tradicionalnih orebićkih vijesnika proljeća ove godine nešto manje. Ipak, nadam se da ni praznovjernom to neće biti predznak za drugačiju turističku sezonu od lanjske.

Unatoč izostanku uobičajene količine mikro prostornih zahvata :), na sve se strane kose travnjaci, podrezuju živice, uređuju vrtovi… Mi smo za danas pripremili par fotografija radova na sanaciji ulice Kneza Domagoja / Obalapomoraca,  uređivanja stabala u Orebiću i Lovištu, te uređivanja i betonrianja dijela obale/pristaništa u Lovištu. Nabrojane je organizirala Općina Orebić, u suradnji s ugovornim izvođačima radova, te KTD ‘Bilan’.

Nadamo se da se i vi brinete o ljepoti vlastita komadića planete, te pozivamo da se priključite ‘Zelenoj čistki’ Udruge mladih Orebić, ove subote u 08:00 sati. (za detalje kliknite na link)

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku