Obavijest učenicima i roditeljima učenika OŠ ‘Orebić’ – početak nastave i raspored prijevoza

Foto: Ante Cibilić - Zirro

Osnovna škola Orebić dostavila nam je konačnu obavijest o početku nastave, te rasporedu organiziranog prijevoza za učenike. Obavijest prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo učenike matične Osnovne škole Orebić i njihove roditelje da će drugo polugodište 2013./2014. školske godine za sve učenike započeti

13.01.2014. u 8:00 sati

na novoj lokaciji, u poslovnom kompleksu Viganj commerce d.o.o., u vlasništvu Duške i Jadrana Ortolia, na adresi Dubravica 15, Orebić

Prostor se nalazi poviše Maxi Konzuma, a ulaz je sa zapadne strane poslovnog kompleksa.

Nastava za sve razrede osnovne škole odvijat će se u jutarnjoj smjeni.

Škola će organizirati prijevoz za sve učenike obvezne osnovne škole. Raspored prijevoza za 13. i 14. siječnja 2014. možete pročitati ovdje.

Obavijesti o rasporedu sati za prvi nastavni dan, satnici prijevoza učenika i stanicama na kojima će se učenici ukrcavati i iskrcavati nalaze se na:

  • oglasnoj ploči matične škole
  • oglasnoj ploči zamjenske škole
  • web stranici škole
  • internet portalu www.orebic.com.hr

Molimo roditelje da dok se u potpunosti ne sredi nogostup, prometna signalizacija i prometne oznake, učenike obvezno upućuju na školski prijevoz ili ih dovoze vlastitim prijevozom. U prvim danima potrebno je za dolazak u školu i odlazak iz škole organizirati pratnju, posebno učenicima mlađeg uzrasta. Trebali bi se u dolasku ukrcavati u autobus uz pratnju roditelja te ih roditelji dočekati na stanici iskrcaja prilikom povratka iz škole.

Raspored prijevoza prvog dana nastave

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku