Momčad Dalmatinca pobjednik turnira ‘Orebić 2014.’ – FOTO, VIDEO

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Ekipa Dalmatinca obranila je naslov pobjednika malonogometnog turnira u Orebiću. Ponovili su priču iz prošlogodišnjeg finala i boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobijedili momčad Putnikovića.

Obje utakmice finalnog dana 21. izdanja tradicionalnog novgodišnjeg malonogometnog turnira u Orebiću odlučene su nakon isteka vremena – izvođenjem kaznenih udaraca. 

U prvoj utakmici, nakon vodstva MNK “Sv. Antun” 3:0, ekipa Caffe bara Zona izjednačuje u zadnjih 10 minuta s tri pogotka Maria Kapitanovića. Međutim, vratar sv. Antuna, Mario Bosnić, s tri obranjena kaznena udarca dovodi svoju ekipu do trećeg mjesta na turniru. Za utjehu ‘Zoni’ ostaje naslov najboljeg strijelca turnira autoru današnjeg hat-tricka Mariju Kapitanoviću.

U finalnoj utakmici turnira obje su momčadi nastojale prvenstveno ne primiti pogodak, te su, uz ponešto uzbuđenja, u tome i uspjele. Tako je i pitanje osvajača turnira riješeno udarcima sa šest metara. Nakon niza izjednačenih serija dobro koncentriranih izvođača penala – bolji i sretniji bio je Dalmatinac, ukupnim rezultatom 7:6 uz čak šest golova Mata Turića.

Ekipa Dalmatinca je 2.000,00 kn nagrade donirala obitelji tragično stradalog pok. Marija Juranića – nekadašnjeg igrača NK ‘Orebić’, a u istu je svrhu NK Orebić prikupljao i donacije publike tijekom održavanja turnira.

Brojna publika uživala je u ugodnoj večeri (12 C, bez vjetra) i nogometnim uzbuđenjima, a zadržala se i dugo nakon utakmice, kada je domaćin organizirao izvlačenje brojnih nagrada lutrije – jer svaka je ulaznica na utakmice turnira ujedno bila i listić lutrije.

Kao predigra natjecateljskim utakmicama dana odigran je susret mlađih kategorija NK Orebić i MNK Sv. Antun, koja je završila pobjedom Orebićana 4:2.

 

 

Izvođenje kaznenih udaraca i dio proslave “Dalmatinaca”

Video: Ivica Dajak | orebic.com.hr
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku