Osnivanje Foto sekcije Udruge za tehničku kulturu Orebić

Lani osnovana Udruga za tehničku kulturu Orebić i formalno okuplja pelješke fotoamatere u subotu, 8. ožujka u 19 sati, na utemeljiteljskom skupu Foto sekcije Udruge.

Iako Udruga za tehničku kulturu već neformalno okuplja nekolicinu orebićkih fotoamatera – od kojih neki i surađuju na našem i vašem portalu, želi u svoje planove uključiti i sve zainteresirane foto amatere iz ovog dijela Pelješca. Planira je zajednički raditi na edukaciji (organizacija fotografskih tečajeva, razmjena iskustava i sl.), promociji (zajednička web galerija, povremena organizacija izložbi), te što zabavnijem i kvalitetnijem pojedinačnom i zajedničkom radu i foto druženju.

U duhu navedenog u subotu su u dvoranu Općine dobrodošli svi oni koji fotografiraju, u tome uživaju, žele i dalje fotografirati, usavršavati se i družiti se s istomišljenicima. U subotu je planiran neformalan osnivački skup na kojem bi se u dijalogu definirao okvir, ciljevi i konkretni projekti sekcije za koje će postojati interes članstva, te zajednički utvrdili koji članovi imaju volju i energiju preuzeti realizaciju pojedinih projekata. Udruga za tehničku kulturu Orebić potrudit će se za foto sekciju osigurati resurse i pružiti pravni okvir za rad.

Kako kažu iz UTK Orebić, veseli veliki interes i najava dolaska širokog spektra fotoamatera svih generacija, a posebno veseli i najava dolaska fotoamatera i iz susjednog Trpnja. Više detalja na stranicama Udruge – Osnivanje foto sekcije UTK Orebić, a svoj dolazak možete potvrditi na Facebook događaju UTK Orebić. Svejedno i bez online prijave ste dobrodošli – usprkos velikom interesu pretpostavlja se da će dvorana Općine Orebić ipak moći primiti sve zainteresirane, pa broj nazočnih ničim nije ograničen.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku