Mjesni Odbor Lovište – niz priredbi za gradnju crkve u Lovištu

Foto: Milijana Dragičević

Mjesni Odbor Lovište pomogao je organizaciju niza manifestacija ovog ljeta, kojima je cilj bio, uz obogaćivanje turističke ponude, prikupljanje sredstava za gradnju crkve u Lovištu. Na te aktivnosti osvrnuli su se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:

Ovoga ljeta, u organizaciji mjesnoga odbora Lovište, pod nazivom “Mladi za Lovište” prikupili smo 5600kn i donirali župniku u svrhu završetka gradnje mjesne crkve.

Zahvaljujemo svesrdnoj pomoći mještana i svima koji su sudjelovali u organizaciji i potpori Loviškom ljetu, te izvođačima i gostima.

Loviško ljeto obilježili su nastupi grupe Vertigo, SoundAddict, KUD Kumpanija Žrnovo, klapa Štrop, Zorica Andrijašević Donna, DJ nikad više, Klapa Kumpanji i tamburaški sastav Cane i Romantičari.

Posjećenost i odaziv gostiju potvrđuje da svako malo mjesto u svojoj turističkoj ponudi mora uključivati i kulturno zabavne sadržaje. Za slijedeću godinu nadamo se da ce takva ponuda biti i bolja i učestalija.

Mi smo počeli, a sada je na redu da Općina, Županjija i Biskupija nastave u tom duhu, kako bi se završila gradnja crkve koja je počela davne 2002 godine.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku