Klape Dingač i Nava pjevale u Kuni

Foto: Marija Antunović

Večeras u 18 sati u samostanu u Kuni nastupile su klape Dingač i Nava

U sklopu programa obilježavanja 20. obljetnice osnutka Općine Orebić, te blagdana gospe Delorite koji se slavi i kao dan Općine, u samostanu gospe Delorite u Kuni nastupile su klapa DIngač i ženska klapa Nava. U klapskoj pjesmi u Kuni je uživalo tek 20tak posjetitelja, možda dijelom i zato što je početak u zadnji čas pomaknut sa 19 na 18 sati, kao što je u programu (koji sam prenio na našem portalu) bilo navedeno. U odnosu na najavu, zbog različitih obveza članova, također nije mogla nastupiti ni klapa Geta.

Iz gore navedenih razloga sam i ja odlučio da se ne isplati poći iz Orebića sa satom zakašnjenja, pa za izviješće i fotografije svesrdno zahvaljujem Mariji Antunović koja je i inače vrijedni kroničar župskih kulturnih događanja na Facebooku. Ona nas je također izvijestila kako su opsežne pripreme za misu i procesiju na blagdan gospe Delorite u punom jeku – te se očekuje dobra posjećenost i lijep događaj.

Nadam se da se klape neće štufati, te da će se ovakav događaj uskoro ponoviti, uz nešto kvalitetniju organizaciju i puno bolju posjetu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku