I Orebić će biti happy – snimanje videospota u nedjelju, 6. travnja na rivi

Foto: PelješkiAmaterskiFotografi

Turistička zajednica Općine Orebić i Udruga za tehničku kulturu Orebić pozivaju sve građane Orebića na snimanje grupne vesele i rasplesane scene videospota ‘We are happy – from Orebić’ u nedjelju, 6. travnja u 11 sati na rivi u Orebiću.

Globalna glazbena inicijativa snimanja videospota na pjesmu Pharella Williamsa procvjetala je ovog proljeća i na Pelješcu. Na inicijativu TZO Orebić, turistička zajednica i Udruga za tehničku kulturu Orebić organiziraju snimanje spota i u Orebiću. Videospotovi koji prikazuju rasplesanu i veselu populaciju sela i gradova diljem svijeta već su neko vrijeme hit na internetu. Od hrvatskih uradaka, posebno se istakao onaj Splitski, a od naših susjeda spotove su snimili u Veloj luci, Račišću, a u tijeku je i izrada videospota iz grada Korčule. Uz širenje dobrog raspoloženja ovi videouratci također predstavljaju gledateljima i mjesta iz kojih dolaze, te na taj način služe društvenoj i turističkoj promidžbi.

Objava spota “We are happy – from Orebić” predviđena je za početak svibnja, a snimanje će se vršiti na različitim lokacijama u Orebiću tijekom cijelog travnja.  

Organizatori pozivaju i sve udruge, športske klubove, tvrtke, ustanove, organizacije i pojedince, koji svojim sudjelovanjem i pomoći pri snimanju spota žele doprinijeti ovoj zadaći da se jave gđici. Ines Zokić u TZO Orebić na telefon 099/3254444 i dogovore svoje sudjelovanje.

Za sada su svoju pomoć i sudjelovanje obećali: Udruga mladih Orebić, bez čije logističke pomoći i intervencije UMOmobila nedjeljno snimanje ne bi bilo izvedivo, volonteri susreta katoličke mladeži u Dubrovniku, Orebićke mažoretkinje, PD ‘Sv. Ilija’ Orebić, te brojne druge udruge, organizacije i pojedinci.

Što se nedjeljnog snimanja tiče, UTK Orebić priprema 10-tak kamera članova foto sekcije UTK Orebić – PAF i njihovih prijatelja, koje bi trebale pokriti rivu u Orebiću, te šetnju rasplesanih sudionika do Trga Mimbelli i ulice Geta gdje će snimanje ove scene završiti. Organizatori pozivaju i one raspoložene za ples, ali i one koji će samo prošetati ili radoznalo promatrati, bez obzira na dob – jer će i sama brojnost veselih Orebićana i njihovih gostiju pridonijeti vedrijoj i ljepšoj slici koju ćemo ovim videospotom poslati u svijet, pa i turističkoj promociji našega mjesta. 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku