Bogat program pokladnog utorka!

Foto: Boris Poluta

Neka je i sredina radnog tjedna – ipak su ultimi od maškara. Zato još sutra uživajte u događanjima pokladnog utorka – od matineje za vrtićance i školarce, do večernjeg programa za one nešto starije.

U Osnovnoj školi Orebić radni dan počinje nastavom pod maskama. Nakon ponešto skraćenog radnog dijela – kreće zabavni dio programa s povorkom maškaranih osnovaca kroz mjesto. Kako saznajemo iz Dječjeg vrtića Orebić, naravno sve uz uvjet prikladnog suhog vremena, priključit će im se i vrtićanci. Oni uz ples i glazbu kreću u 9:50 iz vrtića, kako bi se priključili maškaranim prijateljima, braći i sestrama. U zajedničkoj povorci proći će mjestom, te se na kraju povorke počastiti krafnama u prostoru Osnovne škole.

Ukoliko na poslu niste maškarani – požurite jer već od 16 sati zabava se nastavlja na ‘Njivi’ pred crkvom sv. Ante u Stankovićima. Stankovićani su odlučni krnju, po suncu, kiši ili snijegu – u maškaranoj povorci ispratiti u Orebić. Na orebićkom mulu od 16:40 okupljeni će čuti sve o njegovim neoprostivim grijesima, nakon čega će predvidivo okončati u plamenu.

Za one željne cjelodnevnog i cjelovečernjeg programa, Ultime maškare u Vignju startaju u prostorijama Hrvartskog doma Viganj – Kuvenat u 21 sat. Uz Sabioncello band, besplatan bakalar i piće po popularnim cijenama zaključit ćemo ovogodišnja karnevalska događanja na ovom dijelu Pelješca.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku