Utorak, 03 Prosinac 2013 21:56

Ponovo proradio kamenolom u Stankovićima

Napisao 
Postrojenja za preradu kamena u kamenolomu KTD 'Bilan' Postrojenja za preradu kamena u kamenolomu KTD 'Bilan' Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Danas je u kamenolomu u Stankovićima ponovo počela eksploatacija i prerada kamena. Isporuka kamenog agregata za građevinare i građanstvo počet će početkom slijedećeg tjedna.

KTD 'Bilan' d.o.o. ponovno je pokrenuo proizvodnju kamenog agregata za građevnu namjenu u kamenolomu u Stankovićima. Kako je potrebno neko vrijeme za pripremu adekvatnih količina agregata svih frakcija, s isporukom agregata pelješkim građevinarima i građanstvu počet će se tek početkom idućeg tjedna, do kada će i cjenik proći potrebnu proceduru.

Kako smo imali prilike čuti i na sjednici Općinskog vijeća, sve nadležne institucije uvjerenja su kako je sva dokumentacija kamenoloma sada adekvatna, te se ne očekuje ponavljanje problema koji su doveli do zatvaranja 'kave'. Od rada kamenoloma očekuju se pozitivni financijski učinci za KTD 'Bilan', te lakša i povoljnija nabava kamenog agregata na našem području.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Prosinac 2013 22:18

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku