Četvrtak, 07 Travanj 2016 19:47

Saniranje posljedica požara u Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću

Napisao 
Od ove sezone bivši Grand Hotel Orebić posluje pod imenom Amines Grand Azur hotel Od ove sezone bivši Grand Hotel Orebić posluje pod imenom Amines Grand Azur hotel Foto: Laguna Novigrad

U Aminess Grand Azur Hotelu u Orebiću otklanjanju se posljedice požara u kojem su uništene elektroinstalacije u prizemlju objekta i koji je zbog toga ostao bez napajanja električnom energijom.

Uzroci još nisu utvrđeni, a materijalna šteta je vrlo velika. U Upravi hotelske grupacije Laguna Novigrad koja je vlasnik orebićkog hotela odlučili su obaviti kompletnu rekonstrukciju i obnovu elektroinstalacija uništenih u požaru i zbog toga odgoditi otvaranje hotela za tjedan dana. Stoga će taj najveći orebićki i pelješki hotel s ovogodišnjim poslovanjem početi 23. ovog mjeseca.

Požar na elektroinstalacijama u hotelu izbio je u noći s nedjelje na ponedjeljak 3. i 4. ovog mjeseca, a brzom intervencijom ugasili su ga vatrogasci DVD Orebić i DVD Kuna, dok su gosti koji su boravili u hotelu na vrijeme evakuirani i odmor nastavili u hotelu Amines Lune u Brni koji također posluje u sastavu Lagune Novigrad.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Travanj 2016 20:27

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku