Četvrtak, 20 Veljača 2014 09:56

Memorijalni vaterpolo turnir 'Tonko Ruvo' u organizaciji KVAŠK-a u subotu na Korčuli

Napisao 
Iako sada treniraju u korčulanskom bazenu, domaći teren KVAŠK-a ipak je Jadran Iako sada treniraju u korčulanskom bazenu, domaći teren KVAŠK-a ipak je Jadran Foto: www.prijatelji-kucista.hr

U subotu 22. veljače s početkom u 11 sati, će se u organizaciji KVAŠK-a na bazenu 'Gojko Arneri' u Korčuli održati memorijalni vaterpolo turnir 'Tonko Ruvo'

Na turniru, nazvanom u čast rano preminulog člana KVAŠK-a, sudjelovat će djeca - mlađi juniori iz šest vaterpolo klubova. Na turniru sudjeluju: VK KVAŠK, VK Vela Luka, VK Tornado - Blato, VK Trpanj, KPK Korčula i Belevue Dubrovnik.

Dodijelit će se pehari i priznanja za 1., 2., i 3. mjesto, najboljeg igrača, najboljeg golmana i priznanje momčadi za fair play igru.

Ulaz je slobodan. Pokrovitelji turnira su Općina Orebić, gradski bazen 'Gojko Arneri', Grad Korčula, fitness klub XML, Restoran  "Vrgorac", pekare Antuović, TIM Antunović, Dalmatinac, kamp Palme, Caffe bar Meteor, Traget - trgovina građevnim materijalom, Radić & Co, Udruga mladih Orebić i putnička agencija Croatia Holidays iz Orebića.

Orebic.com.hr izvijestit će Vas s turnira.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 20 Veljača 2014 13:22

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku