S biljar turnira prošlog vikenda u Orebiću

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr - arhiva

Iz Biljar kluba Orebić javljaju kako je protekli vikend u Orebiću održan biljarski turnir u ‘osmici’ u organizaciji tog kluba.

Na turniru su nastupili članovi Biljar klubova Orebić, Dubrovnik i Pupnat – ukupno 30 natjecatelja. Turnir je održan u sklopu žŽupanijske lige u biljaru. 

Polufinalisti su bili Dario Mrgudić i Ante Berković te Matija Ivičević-Bakulić i Mate Farac. U finale su ušli Ante Berković i Matija Ivičević-Bakulić.

Finale je bilo na izuzetno visokom nivou. Ante Berković je vodio tokom cijelog meča uz vrhunski biljar. Ipak pobjedu je odnio Matija čija igra sve višše sliči na umjetnost i koji je, treba naglasiti, viššestruki prvak Hrvatske u biljaru. Treba priznati da je uz vrhunsku prezetaciju oba natjecatelja – sreća bila ta koja je ovaj put presudila u korist Matije.

BK Orebić organizirao je i zajedničku večeru za sve sudionike turnira, te gledanje utakmice Hrvatska – Norvešška uz zajedničko bodrenje našše reprezentacije.

ŽBiljar klub Orebić zahvaljuje svim svojim članovima te gostima iz B.K Dubrovnik i B.K Pupnat na dolasku – svojim su igrama i ponaššanjem pridonijeli da cijelo družženje bude izuzetno fair play i prijateljsko.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku