Srijeda, 24 Lipanj 2020 17:20

Predsjednik HNS-a Davor Šuker posjetio Orebić - najavio donaciju umjetne trave za nogometno igralište i utakmicu veterana reprezentacije

Napisao 

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza posjetio je u ponedjeljak Orebić i nogometno igralište na Trstenici, gdje je s domaćinima - načelnikom Tomislavom Ančićem i predsjednikom nogometnog kluba Orebić Mariom Vekićem razgovarao o donaciji umjetne trave za orebićko nogometno igralište.

 

Planirana vrijednost donacije - umjetne trave je oko 1.5  milijun kuna, dok bi Općina Orebić trebala osigurati sredstva za pripremu terena za postavljanje nove podloge u iznosu oko 750.000,00kn.

Davor Šuker kazao je kako je HNS napravio već nekoliko umjetnih terena - u Pločama, Konvalima, Župi Dubrovačkoj, sve u suradnji s predsjednikom Županijskog nogometnog saveza, a u sklopu tog projekta sigurno možemo očekivati i takav teren u Orebiću. Obećao je i jednu nogometnu utakmicu u Orebiću s veteranskom reprezentativnom selekcijom. 

Načelnik Ančić naglasio je kako nogometni klub Orebić ove godine obilježava 100 godina postojanja, pa je ovaj posjet i planirana donacija umjetne trave 'šlag na tortu'. Naglasio je kako uz prvu momčad NK Orebić broji oko 100 nogometaša u mlađim selekcijama. Naglasio je kako će ova investicija poboljšati uvjete rada ali i turističku ponudu jer će novi teren značiti mogućnost održavanja sportskih kampova.

U društvu Davora Šukera Orebić su u poonedjeljak posjetili i župan Nikola Dobroslavić, dožupan Joško Cebalo, saborski zastupnik Branko Bačić i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Blaž Pezo.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Lipanj 2020 17:57

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku