Nedjelja, 06 Siječanj 2019 20:33

'Orebić trading' pobjednik malonogometnog turnira Orebić 2019. | FOTOGALERIJA

Napisao 
Obrana odlučujućeg kaznenog udarca za pobjedu 'Orebić trading'-a Obrana odlučujućeg kaznenog udarca za pobjedu 'Orebić trading'-a Foto i galerija: I. Dajak | Orebić.com.hr

U neizvjesnom finalu, nakon rezultata 4:4, boljim izvođenjem sedmeraca momčad 'Orebić trading-a' porazila je orebićki 'Tippin' te  osvojila ovogodišnji tradicionalni malonogometni turnir 'Orebić 2019.'

Dva gola za Orebić trading postigao je Mario Ivanković, a po jedan Dario Mrgudić i Mario Bađek. Istaknuo se i golman Dominik Jurjević koji je uz dva obranjena sedmerca, obranio i kazneni udarac pred kraj utakmice.

U dramatičnoj završnici utakmice za treće mjesto,  ekipa Taxi Tabo bila je bolja od trpanjskog 'Caffe bara Joja',. Momčad pokazala karakter i upornost vraćajući se sa 0:3 na 3:3, te sa 3:5 do 6:5 pod vodstvom Alena Stanišića koji je zabio tri gola.

Polufinala su također pokazala zanimljiv nogomet. Orebić trading je rezultatom 6:2 slavio protiv ekipe Taxi Tabo, a Tippin je prošao u finale tek nakon izvođenja sedmeraca, nakon 1:1 protiv Caffe bara Joja.

U dječjem dijelu turnira u finalu do 10 godina ekipa Orebić 1 je slavila protiv momčadi sv. Antuna rezultatom 2:1, dok je u finalu do 12 godina ekipa Orebić 1 bila bolja od Ferijalosa rezultatom 1:0.

Pokal najboljeg strijelca pripao je Mariju Bađeku (Orebić trading) koji je vrh ljestvice strijelaca podijelio s Lukom Koludrovićem (CB Joja) - pa je pokal dodijeljen strijelcu koji je ujedno i član bolje plasirane momčadi. 

Najboljeg igrača i golmana turnira u vlastitom je aranžmanu izabrao i nagradio  dugogodišnji nogometni entuzijast Zdravko Dužević Caka. Nagradu za najboljeg igrača dobio je Alen Stanišić, a najboljim golmanom proglašen je Dominik Jurjević

Organizatori također zahvalju: "Općini Orebić, bez koje bi organizacija ovog turnira bila na granici mogućeg, Pekari Antunović kao zlatnom sponzoru,ali i ostalim brojnim donatorima za lutriju. Također i svim ekipama koje su sudjelovale, svim posjetiteljima i medijskim partnerima."

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 00:49

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku