Nedjelja, 14 Veljača 2016 19:04

Marija Tolj popravila vlastiti državni rekord!

Napisao/la  V.T. | I.D.
Još jedno zlato za Mariju Tolj Još jedno zlato za Mariju Tolj

Na jučerašnjem Prvenstvu Hrvatske za starije juniore u Rijeci - Marija Tolj još jednom je oborila, ovaj put vlastiti, mlađe-juniorski državni dvoranski rekord u bacanju kugle od 4.kg.

Njena kugla od 4.kg (treći hitac) letjela je sjajnih 14.48 metara što je bilo dovoljno za ponovno obaranje (14.33) osobnog i državnog dvoranskog mlađe-juniorskog rekorda - prvo mjesto i zlatnu medalju.

Ako danas pogledamo ovogodišnju atletsku top-ljestvicu ovo je treći u EUROPI i peti mlađe-juniorski rezultat u SVIJETU. Svakodnevno trosatno treniranje jako puno znoja ali i sjajni rezultati.Što reći - sve čestitke BRAVO Marija.

U subotu 20. veljače Marija nastupa na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske, također na Kantridi, gdje se očekuje potvrda da je naša Orebićanka Marija najjača aktivna Hrvatica u bacanju kugle na domaćem terenu.

Marija je najavila nastavak kvalitetnog sportskog rada i poželjela još bolje rezultate:

Narednih pola godine puno ću učiti i znoja proliti iz razloga što imam veliku želju na ljeto na Evropskom mlađe-juniorskom prvenstvu u Gruziji stati na pobjedničko postolje i osvojiti europsku medalju bilo kojeg sjaja. Hvala svima koji me podržavaju i pomažu nek se ne ljute što ću ovaj put spomenuti samo mog trenera Rolanda Vargu i posebno mu zahvaliti što se jako posvetio mom uspjehu.

Mi našoj Mariji i njenom treneru Rolandu čestitamo i želimo da se Marijina želja ispuni.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku