Dva derbija u nedjelju, seniori i kadeti U-16 Orebića i Maestrala

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr
U nedjelju, 01.12.2013. u 13:30 na igralištu Trstenica, odigrat će se utakmica 12. kola 1. ŽNL između Orebića i Maestrala iz Krvavca. Naši nogometaši se marljivo pripremaju za nedjeljni derbi, a konačna odluka o sastavu donijet će se na poslijednjem trenigu u subotu u 18:00 sati.

Zbog povreda i kartona ovo je prvi puta nakon dugo vremena da je orebićki sastav kompletan. Ovaj odmor od 15 dana (zbog neodigrane utakmice u Stonu i pobjede Orebića ‘za zelenim stolom’) dobro je došao našim igračima. Pobjedom u ovoj predzadnjoj utakmici 1. dijela natjecanja NK Orebić bi učvrstio 2. mjesto na ljestvici te ‘mirne duše’ dočekao ovu zimsku pauzu. 
 
Ali ovo nije jedini derbi u kojem ćemo moći uživati na Trstenici ove nedjelje. Nešto ranije, u 11:30 sati, kao predigra za seniore biti će odigrana i utakmica kadeta U-16 koji na domaćem terenu također dočekuju Maestral. Sada su 3. na tablici ali bi pobjeda našim kadetima donijela 3 boda i skok na 2. mjesto koje bi dijelili sa Hajdukom 1932. iz Vele Luke. 
Oni koji su gledali utakmicu Orebić – Grk i svjedočili majstorskoj igri naših kadeta (Orebić – Grk 20:0) znaju da bi i ova utakmica mogla biti napeta i zanimljiva. Dođite i podržite mlade nade NK Orebića!
 
Ovo su posljednje utakmice na domaćem terenu u jesenskom dijelu natjecanja zato ne propustite ova dva derbija.  NK Orebić poziva sve navijače i ljubitelje nogometa da u nedjelju dođu na tribine i budu njihov 12. igrač!
Budite pristojni i nenasilni ali svakako budite glasni! Tribine su jedino mjesto gdje možete pjevati, urlati, skakati i izviždati do mile volje bez straha da ćete završiti u zatvoru ili ludnici. Zato, vidimo se tamo :D!
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku