Danas u finalu MNT Orebić 2015. – Dalmatinac i Rât

Foto: Boris Poluta

Veliko finale MNT Orebić 2015., danas u 16:15 sati – zasluženo će igrati Dalmatinac i HNK Rât.

U jučer odigranim polufinalnim utakmicama postignuti su slijedeći rezultati:

Dalmatinac – MNK Sv.Antun 3:2 (0:0) I. Roso 1, D. Drušković 1, H.Žuvela 1 / D.Jurić 1, B. Bokšić 1
CB Zona – HNK Rat 2:6 (0:2) M. Nađ 1, R. Levanat 1 / D. Špaleta 3, P. Tolj 1, S. Ferhatović 1, A. Selimović 1

Prva utakmica (Dalmatinac – Sv.Antun) počela je vrlo oprezno s obje strane, koje su više pazile da ne prime gol nego se trudile ugroziti protivnika. Sve je to trajalo do prvog gola Dalmatinca, a onda se otvorila igra i golovi. Preokret za preokretom i na koncu zaslužena pobjeda nešto borbenijih “Dalmatinaca”.

Ne gledajući drugu utakmicu, po rezultatu bi se reklo da su se “Kunovjani” prošetali do pobjede, ali nije bilo tako. Utakmica je bila napeta i neizvjesna sve do zadnjih 5 minuta, kada su “Zonjani” krenuli na sve ili ništa i dobili 4 gola u 3 minuta, koja su odlučila susret. Ipak, moramo naglasiti da je HNK Rât bio nešto bolja momčad cijelim tijekom utakmice i više nego zasluženo ušao u finale.

Danas (11.01) u 15 sati, borba za treće mjesto između CB Zona i Sv.Antun, koji su međusobno odigrali već jednu neizvjesnu utakmicu – možda čak i ljepoticu dosadašnjeg tijeka turnira, a rezultat je bio neriješen: 4:4. Nadamo da će se takva utamica ponoviti, što bi sigurno radovalo gledatelje.

U 16:15 sati je veliko finale. Ponovo imamo protivnike koji su odigrali utakmicu u skupini, gdje su “Dalmatinci” sigurno i bez velikih problema nadvisili “Kunovjane”. Sigurni smo da će finale biti mnogo neizvjesnije – neka pobjedi bolja momčad.

Pozivamo gledatelje da dođu na završni dan, jer je to ipak šlag na kraju turnira te, naravno, da kupe ulaznice jer su nagrade na lutriji iznimno vrijedne.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku