Infolibar organizira informatičku edukaciju za građane

Foto: Zsuzsanna Kilian

Obrt Infolibar organizira u Orebiću informatičku edukaciju za građane. Učiti će se osnove rada na računalu, osnove obrada teksta na računalu, te korištenje interneta. Tečaj je namijenjen najširem krugu početnika, te predznanje nije potrebno.

9-sjednica-kazo

Obrt Infolibar osim edukacijom bavi se i pružanjem različitih informatičkih usluga građanima i poslovnim subjektima.

Tako u Infolibru možete stručno, brzo i povoljno: Zamijeniti neispravne komponente računala, nadograditi računalo, očistiti prašinu iz računala, ukloniti viruse i sličan zlonamjeran softver, Postaviti za rad novokupljeno ili iznova postaviti staro računalo koje je korištenjem postalo jako usporeno ili ne radi u potpunosti ispravno.

Infolibar je otvoren svakodnevno od 8-12 i od 17-20h, a kontaktirati ih možete na telefon 091/16013371.

Edukacije započinju 3. studenoga ove godine, a odvijat će se tri puta kroz tjedan, od 17:30 – 20:00 u prostorijama Infolibra, Josipa bana Jelačića 31. Ukupno će trajati 40 nastavnih sati, tako da ćete osnovama računala ovladati kroz otprilike četiri tjedna.

Obrazovanje će se realizirati u malim grupama do 6 polaznika, tako da ćete imati na raspolaganju dovoljno vremena i pažnje predavača da se fokusira na vaše potrebe i interese. Prostorije Infolibra udobno su i kvalitetno opremljeno okruženje za informatičku nastavu u malim grupama. Na raspolaganju su Vam moderna računala i programi, brza internet veza, te popratna multimedijska oprema za nastavu informatike.

Instruktori na tečajevima biti će Ivica Dajak – licencirani ECDL (Europska računalna diploma) predavač i ispitivač s 15 godina rada u nastavi u privatnim učilištima, te Perica Tolj koji dugi niz godina radi kao menadžer i informatički stručnjak. 

Za sve informacije i upise možete se javiti u Infolibar, od ponedjeljka do petka od 8-12 i od 17-20 sati, te subotom od 8-12 sati, osobno na adresu Josipa bana Jelačića 31, ili telefonom na brojeve: 0916013371 i 020713803

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku