U toku jesenski ciklus radionica UNICEF-a i Dječjeg vrtića Orebić

Foto: DV Orebić

Iz PU ‘Dječji vrtić Orebić’ javljaju kako se sutra, 22. listopada u 16 sati održava već druga u jesenskom ciklusu radionica za roditelje djece do 4 godine pod nazivom ‘Rastimo zajedno’.

Iako je ovo druga radionica, roditelji djece do 4 godine koji to žele još uvijek se mogu priključiti. Na prvoj radionici bilo je 12 sudionika, a povratne informacije od roditelja je kako su zadovoljni, te razmjenjuju iskustva i aktivno sudjeluju u pozitivnom ozračju.

Kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu Prve tri su najvažnije! stvoren je Program radionica za roditelje „Rastimo zajedno” koje se od 2008. godine provode s roditeljima najmlađe djece širom Hrvatske. Radionice za roditelje „Rastimo zajedno” omogućuju protok novih informacija, znanja, vještina i podrške roditeljima te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

Predškolska ustanova Dječji vrtić Orebić, druga je u našoj županiji (uz DV ‘Dubrovnik’ iz Dubrovnika) koja ima educiran tim za provedbu ovih korisnih radionica koje pružaju podršku roditeljima u vrijeme odrastanja djeteta.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku