Edukacija za E-visitor i još jedan ciklus informatičkih tečajeva u ‘Infolibra’

Foto: ICT Orebić

Iz informatičkog obrta Infolibar i turističke agencije ‘Croatia holidays’ pozivaju zainteresirane za edukaciju u korištenju sustava za prijavu gostiju E-visitor da rezerviraju svoje mjesto u učionici.

Ova dva obrta, zajednički nastupajući kao klaster ‘ICT Orebić’, organizirat će krajem travnja i tijekom svibnja informatičke radionice za obveznike korištenja sustava E-visitor Hrvatske turističke zajednice. Ovaj informatički tečaj rezultat je interesa većeg broja iznajmljivača koji od ove sezone imaju obvezu prijave i odjave gostiju koji borave u njihovim apartmanima isključivo koristeći ovaj sustav. Edukacija za E-visitor realizirat će se tijekom dva dana (u dogovoru s polaznicima), trajati ukupno četiri školska sata, a cijena edukacije je 180 kn po polazniku. Više detalja možete potražiti na web stranicama ICT Orebić. Za informacije i prijavu na tečaj možete se obratii u obrt ‘Infolibar’, Bana Josipa Jelačića 31, od ponedjeljka do subote od 8 do 14 sati, ili na telefon 714-464.

U učionici ‘Infolibra’ upravo je uspješno priveden kraju još jedan ciklus informatičkih tečajeva na temu ‘Osnove rada na računalu’. Još su dvije grupe polaznika uspješno ovladale korištenjem računala, Microsoft-ovih Windowsa, Worda, te world wide weba i elektroničke pošte. Zbog velikog interesa polaznika za ove tečajeve, koji su prvotno organizirani u suradnji s Maticom umirovljenika Orebić, Infolibar će do kraja travnja početi s još jednim, posljednjim ciklusom ovih edukacija prije početka glavne turističke sezone. Detalje možete zatražiti u ‘Infolibru’ ili pogledati na web stranicama ICT Orebić.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku