Croatia Holidays traži sezonsku radnicu/radnika za rad u mjenjačnici u Orebiću

Putnička agencija Croatia Holidays iz Orebića traži radnicu ili radnika za rad u mjenjačnici/agenciji u Orebiću u srpnju, kolovozu i rujnu.

Početak rada – najkasnije srpanj 2019., angažman do kraja rujna 2019.

Tražimo: radnika/radnicu s dobrim znanjem engleskog jezika, poznavanje dodatnih jezika je dobro – ali nije obavezno. Kako biste uspješno radili ovaj posao također trebate biti povjerljiva, komunikativna i strpljiva osoba, te poznavati osnove rada na računalu. Radno vrijeme je u smjenama 9-16 i 16-23 sata (samo u špici sezone – inače do 21h).

Nudimo: Izvrsne uvjete rada u novom klimatiziranom objektu. Dobra primanja uz zajamčen jedan slobodan dan tjedno, adekvatno plaćene prekovremene, noćne i sate rada nedjeljom i blagdanom. Najbolji tim koji će vam pružati podršku u radu – u kojem ćete dodatno učiti, surađivati – te u zajedničkom dogovoru čak i u špici sezone moći odgovoriti na svoje obiteljske ili studentske obaveze.

Izvrstan studentski posao. Čekat ćemo vas s početkom rada i do 10. srpnja, a zbog smanjenog obujma posla u rujnu možete uzeti i po nekoliko slobodnih dana u tjednu!

Sve informacije i prijave na telefon: 091/5296265 (Ivica) ili mailom na info@croatia-holidays.hr . Ukoliko se javljate mailom, napišite par riječi o sebi, kvalifikacijama i radnom iskustvu.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku