Petak, 25 Travanj 2014 20:35

Skup HDZ-a Općine Orebić

Napisao 

U petak, 25. travnja, u dvorani Općine Orebić održan je skup Hrvatske demokratske zajednice na kojem su sudjelovali saborski zastupnik Branko Bačić, dožupanica Marija Vučković, te predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko - neretvanske županije Joško Cebalo.

Miroslav Roso, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a osvrnuo se na stanje u stranci i na lokalnoj političkoj sceni u općini Orebić, u svjetlu aktualne oporbene realnosti orebićkog HDZ-a, te aktivnosti na jačanju stranke.

Dožupanica Marija Vučković također je pozvala na podršku HDZ-ovoj listi za EU parlament, ali i posebno pozdravila planirano osnivanje ogranka Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' u općini Orebić.

Predsjednik županijske mladeži HDZ-a Joško Cebalo najavio je osnivanje ogranka Mladeži HDZ-a u Općini Orebić slijedeći vikend.

Predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Branko Bačić također je pohvalio osnutak Mladeži HDZ-a, te zajednice žena HDZ-a u Općini Orebić, te, očekivano, kao i njegovi prethodnici, pozvao nazočne da na predstojećim izborima, kako za EU parlament, tako i za mjesnu samoupravu rade na tome da HDZ pobjedi. Naglasio je važnost izbora za EU parlament i za domaću političku scenu, ali i važnost održavanja demokršćanske većine i u Europskoj uniji - ističući kako su i osnivaći ujedinenje Europe bili upravo demokršćani.

Skupu su također bili nazočni i općinski i županijski vijećnici HDZ-a, te načelnici peljeških općina koji su osim Orebića redom iz redova te stranke.

Večer je nastavljena druženjem članova stranke s čelnicima općinskog i županijskog HDZ-a uz prigodan domjenak.

Poslijednja izmjena dana Subota, 26 Travanj 2014 00:33

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku