Petak, 01 Svibanj 2015 23:21

15. sjednica Općinskog vijeća u utorak, 5. svibnja

Napisao 
Na 14. sjednici na trenutke je bilo iznimno glasno Na 14. sjednici na trenutke je bilo iznimno glasno Foto: orebic.com.hr - arhiva

15. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća Općine Orbić sazvana je za utorak, 5. svibnja u 18 sati u dvorani Općine Orebić.

Na dnevnom će se redu naći:

  1. Prijedlog Odluke o izradi izmjena i dopuna UPU "TZ Hoteli Orebić"
  2. Prijedlog Odluke o donošenju UPU zapadnog dijela TZ "Liberan"
  3. Prijedlog kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Orebić
  4. Informacija o pripremi turističke sezone i stanju u Turističkoj zajednici Općine Orebić
  5. Informacija o pripremi turističke sezone i stanju u KTD Bilan d.o.o.

Za nagrade Općine Orebić, koje bi tradicionalno trebale biti dodijeljene za Dan Općine - blagdan Gospe Delorite 10. svibnja - Komisija za dodjelu nagrada i drugih javnih priznanja OV je predložila odluku kojom bi se ove godine nagrade dodijelile: HTP Orebić - zahvalnica Općine Orebić,  sportašici Ireni Bikić - godišnja nagrada Općine Orebić, te Prof. dr.sc. Nenadu Jasprici - nagrada Općine Orebić za životno djelo.

Iskustvo proteklih sjednica, te neke od točaka dnevnog reda sugeriraju kako bi i ovog puta mogli svjedočiti zanimljivoj i žustroj raspravi.

Orebic.com.hr će se, kao i do sada, potruditi osigurati izravan tonski i tekstualni prijenos, kao i izviješće sa sjednice. Sjednici možete nazočiti i osobno - u dvorani Općine, te pratiti kako naši izabrani predstavnici upravljaju našim resursima i javnim novcem.

 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Svibanj 2015 23:40

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku