Sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić večeras u 19:30

Foto: Ivica Dajak

Večeras će se u 19:30 u dvorani Općine Orebić održati treća sjednica Općinskog vijeća. Na dnevnom redu su među ostalim izviješće o primopredaji izvršne vlasti, poslovanje Bilana, poslovanje PZ Dingač…

Možda se pitate zašto treća – naime druga je sjednica Općinskog vijeća održana istog dana kada i prva, konstituirajuća. Današnja sjednica ima 6 točaka, a najzanimljivije među njima biti će upravo spomenute: informacija o primopredaji izvršne vlasti (ureda načelnika); informacije o poslovanju KTD Bilan u proteklom razdoblju te informacije o poslovanju PZ Dingač. Očekuje se također i promjena poslovnika Općinskog vijeća, koja bi prema predlagateljima, trebala omogućiti brži i učinkovitiji rad tog tijela.

Vaš će omiljeni portal, naravno, zahvaljujući suradnji ureda načelnika Općine, biti nazočan sjednici te osigurati izravan tonski i tekstualni prijenos. Snimku tonskog prijenosa, te tekstualno i foto – izviješće sa sjednice bit će večeras ili najkasnije sutra ujutro dostupno na našim stranicama. Eventualne tehničke greške i kašnjenja unaprijed ispričavam svojim profesionalnim obvezama u turizmu, jer iako skromna, sezona je ipak u tijeku.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku