Subota, 20 Srpanj 2013 20:28

Sjednica Općinskog vijeća - FOTO, AUDIO

Napisao 
Sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić Sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić Foto: Ivica Dajak

U srijedu, 17. srpnja održana je druga radna sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Donosimo kratko izviješće, cjelokupan tonski zapis, kao i galeriju fotografija.

Iako je sjednica bila gotovo maratonska, te potrajala puna 3 sata - na njoj je donesena tek jedna odluka - pristupit će se postupku izmijena poslovnika Općinskog vijeća. Kako neslužbeno saznajemo, trebalo bi se raditi o 'modernizaciji' poslovanja Općinskog vijeća - distribuciji materijala elektroničkom poštom. Također su prihvaćeni zapisnici s prve dvije sjednice uz suzdržan stav oporbe.

Ostale točke dnevnog reda odnosile su se prvenstveno na informiranje vijeća o primicima i izdacima Općine u protekloj godini, radu Općine od protekle sjednice i primopredaji vlasti između načelnika (izvijestio je novi načelnik Tomislav Ančić), poslovanju KTD 'Bilan' (izvijestio je direktor Milan Roso), te situaciji u PZ 'Dingač'  (izvijestio je upravitelj Anto Martinović). Najviše 'prašine', podiglo je, prema očekivanju poslijednje spomenuto izviješće, uz koje su predsjednica vijeća Marija Mrgudić, te potomski zastupnik HSP-AS Anto Radović imali niz neugodnih pitanja za Martinovića.

Također je osnovana i komisija za procjenu šteta na vinogradima prouzročenima nedavnim nevremenom s tučom.

U nastavku možete poslušati tijek sjednice u cjelovitom tonskom zapisu - u prednosti ste jer tijekom sjednice možete raditi pauze, jesti, piti - a po potrebi i 'premotavati' :)

3 sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić by Orebic.Com.Hr on Mixcloud

Poslijednja izmjena dana Subota, 20 Srpanj 2013 22:11

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku