Prvo obraćanje biračima Općine Orebić – HSP-AS

Foto: Ivica Dajak

Kako sam obećao, prvo obraćanje novog načelnika biračima biti će na našem portalu. Hvala susretljivim aktivistima HSP-a AS koji su mi to omogućili.

Imao sam par ideja – video intervju, audio intervju – međutim u gužvi koja je vladala izbornim stožerom HSP AS – to jednostavno nije bilo mogućnosti to realizirati. Tako sam dio pobjedničkog tima, na neko vrijeme odvojio od fešte, da se makar tekstualno obrate građanima Općine Orebić – i naravno – posjetiteljima našeg portala. Izjavu objavljujem u cijelosti i bez izmjena:

Poštovani žitelji drage nam Općine Orebić,
 
evolucija je prirodni slijed koji prati jedinice lokalne samouprave i predstavlja konstantu koja se preslikava na većinu istih. Dana 02. lipnja godine 2013. Gospodnje odlučili ste se na, ne samo na promjene konzumirajući pravo glasa, već na revolucionarni iskorak mijenjajući slijed događaja koji donose, usudili bi se reći, novu eru u načinima i metodologiji upravljanja u svim sferama civilnog života.
Zahvalili bi se svim biračima koji ste pohodili biračka mjesta od Trstenika do Lovišta, i bez obzira na uvjerenja, jer politika koja stvara razlike, a u interesu podjela je od strane Vas, dragi prijatelji apsolutno i u potpunosti poništena.
Hvala Vam što ste prepoznali vrijednosti koje nisu različite u krajnjem cilju, već samo u načinu ostvarenja istih. Jedna sinergija, koja je obilježila tim i timski rad je dovela do zajedničke pobjede koja mora rezultirati, kako podjelom rada, tako i delegacijama odgovornosti. Vjerujemo da nećemo iznevjeriti Vaše ukazano povjerenje i još Vas najljepše molimo da nam budete, kao i do sada, korigirajući element. Element osiguranja od grešaka koje se više ne smiju ponoviti.
Ovo nije pobjeda politike, već iskaz volje protiv politikanstva i selektivne demokracije.
Hvala svim sudionicima izbora na korektnoj kampanji i u nadi zajedničkog sutrašnjeg rada još jedno veliko HVALA.
 
Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević
podružnica Orebić
 
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku