Galerija fotografija s 2. kruga lokalnih izbora

Tražeći za promjenu vijest koja neće biti politička – bio sam loše sreće. Stoga umjesto komentara, osvrta i izjava – jedna šarena galerija fotografija. Za uspomenu i dugo sjećanje.

Dan izbora protekao je u ozračju civiliziranosti i tolerancije kakvim se ne mogu pohvaliti brojne ‘urbane’ i ‘civilizirane’ sredine. Jedni su slavili – drugi nisu. Kako to već biva u svakoj utakmici – pa i izbornoj. Na kraju su poraženi sportski čestitali pobjednicima.

Hvala posjetiteljima što su sinoć rušili naš server. Jednostavno nije dimenzioniran za 50 posjetitelja u istoj sekundi, ili gotovo 1200 posjeta jučer. I neće biti – jer se srećom u našemu malome mistu ne događa toliko uzbudljivih stvari. Ali vaš interes imponira i zadužuje. I dalje ćemo dati sve od sebe da što kvalitetnije pratimo sve što Vas može zanimati.

I na kraju – hvala kandidatima, izbornim stožerima, Općinskom izbornom povjerenstvu, biračkim odborima i biračima – koji su bili uvijek dostupni za telefonski poziv i izjavu, nasmiješeni za fotografiju, pružali podatke kao da je naš portal vodeća dnevna novina.

Dalje – fotografije.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku