Predizborne aktivnosti: orebićki HDZ jučer posjetili kolege iz Podravine, sutra ugošćuju ministra Butkovića

Foto: I. Dajak | Orebić.com.hr

Orebićki ogranak Hrvatske demokratske zajednice aktivno je krenuo u predizborne aktivnosti za predstojeće lokalne izbore.

Tako je jučer, 2. travnja, Općinski odbor orebićkog ogranka HDZ-a ugostio prijatelje i kolege iz Koprivničko – križevačke županije. Zamjenik župana Koprivničko – križevačke županije Darko Sobota, politički tajnik Županijskog odbor-a HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Miroslav Kovačić, te član predsjedništva tog tijela Mirko Perok došli su podržati HDZ-ova kandidata za načelnika Općine Orebić Darija Krističevića, te su proveli vrijeme u druženju s orebićkim kolegama. Fotografirajući se uz uskrsno jaje – ‘pisanicu od srca’ koju je Sobota još 2013. uručio Općini Orebić, a koja se nalazi pred orebićkom župnom crkvom gosti su istaknuli kako ‘Ovim ugodnim druženjem povezuju našu morsku i kontinentalnu Hrvatsku, te i u budućnosti očekuju nastavak uzajamne podrške.”

Sutra u utorak, 4. travnja, orebićki HDZ ugostit će još jednog stranačkog kolegu – ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Susret s ministrom organiziran je u 10 sati u čitaonici Napredak u zgradi Pomorskog muzeja u Orebiću.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku