Pola izvješća s pola sjednice OV – tonski zapis s ‘drugog poluvremena’ prekinute 10. sjednice OV

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

U subotu, 26. srpnja, održao se nastavak prekinute 10. sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić. Kako je došlo do manjih tehničkih poteškoća pri snimanju i prenošenju sjednice (pa je za pripremu tonskog zapisa trebalo više vremena), a volonteri koji prate rad Vijeća za orebic.com.hr žive od turizma, te krajem srpnja rade i po 20 sati dnevno – tonski i tekstualni izvještaj nisu bili gotovi na vrijeme – te smo zbog neaktualnosti materijala gotovo odustali od objave.

Ipak, potpunosti radi, donosimo ga danas – te ga svi koji prate lokalnu orebićku politiku mogu u miru poslušati, dok čekaju izravan prijenos, ili pak izvješće s aktualne – 11 sjednice, koje ćemo pripremiti do kraja ovog tjedna.

Sad je i naša internet arhiva snimki sjednica potpuna, te nedvojbeno možemo kazati kako su posjetitelji portala mogli kvalitetno pratiti svih 10 sjednica OV općine Orebić – a koje su i danas dostupne u arhivi portala. Tamo su također i konstituirajuća, te svečana sjednica OV prigodom Dana Općine 2014., koja je također dostupna i kroz videozapis.

Ispod članka možete poslušati kompletnu tonsku snimku drugog dijela 10. sjednice Općinskog vijeća.

 

{jumi [*18]}

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku