Općinsko vijeće: proračun u utorak, o ‘Bilanu’ u srijedu

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Općinsko vijeće općine Orebić planira tijekom predstojećeg tjedna održati čak dvije sjednice.

U utorak, 22. prosinca s početkom u 14 sati održat će se 22. sjednica za koju je predložen dnevni red s čak 16. točaka. Najzanimljivije su zasigurno prijedlog proračuna za 2016. godinu, kao i rebalans proračuna za tekuću godinu. Osim navedenog na dnevnom su redu i izvješće o financijskoj reviziji, Pravilnik o ostvarivanju prava na pristup informacijama, Zaključak o dohrani plaža, kao i niz dokumenata vezanih za sustav Civilne zaštite. Cjelovit dnevni red,  kao i sve predložene dokumente možete preuzeti sa službene web stranice Općine Orebić.

Za srijedu, 23. prosinca, također u 14 sati, planirana je 23. sjednica ovog saziva Općinskog vijeća. Sazvana je na zahtjev šestoro oporbenih vijećnika, a na dnevnom su redu: stanje u tvrtki KTD Bilan, stanje u tvrtki ‘Vodovod i odvodnja’, kao i prijedlog izmjena osnivačkih dokumenata za oba društva, kojima bi, oporbeni predlažu, skupštinu kao najviši upravljački organ svakog od dva društva činilo više osoba izabranih od Općinskog vijeća, umjesto kao do sada – samo općinski načelnik.

Orebić.com.hr će, kao i do sada omogućiti praćenje sjednica u prijenosu uživo na stranicama našeg portala, kao i naknadno slušanje tonske snimke. U međuvremenu, ukoliko želite iz prve ruke vidjeti kako se planira upravljati javnim sredstvima naše Općine – pogledajte proračunske dokumente ispod članka.

 

03_-_rebalans_2015_projekcije_2016_i_2017.pdf
07a_-_opci_dio_proracuna_za_2016_s_projekcijama.pdf
07b_-_poseban_dio_proracuna_za_2016_sa_projekcijama.pdf
07c_-_plan_razvojnih_programa_opcine_orebic_za_razdoblje_2016.-2018.godinu.pdf

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku