Konstituiranje OV Općine Orebić – izravan prijenos na orebic.com.hr

foto: Tonči Čulina

Danas u 18 sati održava se konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog vijeća Općine Orebić. Sjednica je javna, a oni koji ne stignu u dvoranu Općine Orebić izravan tonski prijenos mogu pratiti na orebic.com.hr

Kako će se političkoj javnosti Općine predstaviti novi načelnik i njegov zamjenik? Kako će izgledati suradnja triju stranaka i lista koji čine predviđenu vladajuću većinu? Kako će se postaviti nikad do sada oporbeni HDZ? 

Na sva ova pitanja prve odgovore dobit ćemo danas u 18:00 sati, u dvorani Općine Orebić, kada će se održati konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, za kojom će odmah uslijediti i kraća radna sjednica. Vijećnici će se baviti ustrojavanjem različitih tijela potrebnih za puno djelovanje nove vlasti u našoj Općini.

Obzirom da smo primili dosta pitanja tipa ‘Može li se nazočiti sjednici’ – odgovor je – može, sjednica je javna! Također, u dogovoru s novom izvršnom vlašću, na portalu orebic.com.hr osigurat ćemo tonski prijenos sjednice (za video prijenos nema tehničkih uvjeta i općenito će ga biti teško ostvariti), a za one koji su u to doba zauzeti, pripremit ćemo i snimljeni tonski zapis koji će biti dostupan na našem portalu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku