Kako će u nedjelju birati Orebić?

Odlučili smo iz znatiželje ponuditi blic anketu posjetiteljima portala. Koga ćete birati u nedjelju za hrvatskog predsjednika/cu? Anketa je anonimna, a glas možete dati samo jednom!

Kako će čitatelji portala, pretežito žitelji općine Orebić glasovati u nedjelju? Pokušat ćemo i na ovaj način ‘opipati bilo’ biračkog tijela na našem području odnosno među posjetiteljima našeg portala. Predsjednički su se izbori u našemu malom mistu pokazali kao manje vruća tema od nekih drugih – pa se nadamo dobrom odzivu na anketu i realističnim rezultatima. Kliknite iz udobnosti vašeg doma, neka se i vaš glas u ovoj anketi broji, kako rezultate ne bi krojili samo aktivisti pojedinih kampanja.

Anketa će biti postavljena do 23 sata u petak, 26. prosinca, kako se ne bi doveli u situaciju da na bilo koji način kršimo izbornu šutnju i zakone RH. Rezultate ćemo dodatno prokomentirati u nedjelju na dan izbora, nakon 19 sati, a potom usporediti s ‘izlaznim anketama’ na razini države, te rezultatima – na razini države i onim postignutim lokalno.

Sve što vas zanima o kandidatima i izborima možete pratiti na nacionalim i regionalnim portalima. Orebic.com.hr će, uz ovu anketu, detaljno pratiti izbore i odziv na razini općine Orebić, te izvijestiti o lokalno postgnutim rezultatima.

Izvolite svoj virtualni listić:

[sexypolling id=”2″]

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku