Izmijenjen termin 16. sjednice Općinskog vijeća – slušajte nas sutra od 17h

Foto: Ivica Dajak | Orebić.com.hr arhiva

Iz Općine Orebić tijekom poslijepodneva javili su kako je termin sutrašnje 16. sjednice aktualnog saziva Općinskog vijeća pomaknut na 17h.

Tako ćete sjednicu umjesto u 13, moći pratiti od 17h, uživo u dvorani, ili na portalu Orebić.com.hr. Podsjećamo, na dnevnom su redu:

  1. Prijedlog Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu
  2. Prijedlog Odluke o pozajmici KTD Bilan d.o.o.

Sukladno prijedlozima – visina paušalnog poreza na dohodak po krevetu, odnosno smještajnoj jedinici u kampu trebala bi ostati kao što je bila i do sada – u za iznajmljivače iz naselja razvrstanih u razred A ona bi i dalje trebala iznositi 300 kn po krevetu, odnosno 350 kn po smještajnoj jedinici u kampu, a iste ostaju i visine paušala za naselja nižih razreda.

U drugoj točki dnevnog reda vijećnici će raspraviti i odlučiti o prijedlogu da Općina Orebić komunalnom poduzeću KTD Bilan d.o.o. da kratkoročnu beskamatnu pozajmicu u iznosu jedan milijun kuna, s rokom povrata najkasnije do 31. prosinca 2019.g.

Sjednicu vijeća, kao i uvijek – možete pratiti u dvorani uživo, ali i u izravnom tonskom i tekstualnom prijenosu na portalu Orebić.com.hr, a materijale za sjednicu (dnevni red, prijedloge odluka i zapisnik s prethodne sjednice) možete preuzeti na web stranicama Općine Orebić

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku