22. sjednica Općinskog vijeća – proračun Općine Orebić za 2016. godinu – drugi dio sutra u 18 sati – AUDIO, FOTO

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Za sutra, u ponedjeljak 28. prosinca, s početkom u 18 sati sazvan je nastavak 22. sjednice Općinskog vijeća općine Orebić.

Najvažnija je točka dnevnog reda – Proračun Općine Orebić za 2016. godinu.

U utorak 22. ovog mjeseca, za kada je ova sjednica bila prvotno sazvana, na sjednici nije bilo jednog od dvoje vijećnika KLGB Marije Mrgudić ‘Zajednica sretnih ljudi’. Vijećnik Roso nije bio u dvorani ni u srijedu, na 23. sjednici Općinskog vijeća. Vladajuća koalicija, vidjevši da nema potrebnu većinu (sedam vijećnika mora glasati ‘za’ kako bi proračun bio prihvaćen), glasovala je protiv dnevnog reda, te je predsjednik OV Toni Marelić sazvao nastavak sjednice za sutra, 28.12. Podsjećamo, Vijeće bi moralo usvojiti Proračun do 31. prosinca, u protivnom načelnik može predložiti Vijeću odluku o privremenom financiranju – koja bi se također morala donijeti do istog datuma. Alternativa su – prijevremeni izbori.

Hoće li sutra u dvorani biti  potrebnih sedam vijećnika koji će podržati proračun? Što o svemu kažu načelnik i vijećnici? Kakav je uopće predloženi proračun za 2016.? Sve to možete doznati u izravnom tonskom i tekstualnom prijenosu na vašem portalu – Orebić.com.hr – sutra od 18 sati.

Cjelokupan dnevni red sjednice – kao i materijale (prijedlog Proračuna za 2016. i drugo) možete preuzeti sa službene stranice Općine Orebić. 

Kako je bilo na prvom dijelu ove sjednice, možete poslušati na tonskoj snimci i pogledati u galeriji fotografija:

 {jumi [*44]}

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku