Nedjelja, 15 Ožujak 2020 16:56

Važna obavijest roditeljima djece koja pohađaju DV Orebić - organizacija rada dok su vrtići zatvoreni!

Napisao/la 
Ilustracija - dječji vrtić u Potomju Ilustracija - dječji vrtić u Potomju Foto: B. Poluta | Orebić.com.hr - arhiva

Orebić, 15.3.2020. Dobili smo obavijest ravnateljice  P.U. Dječji vrtić Orebić vezanu uz privremeni prestanak sa radom Dječjeg vrtića Orebić i njegovih područnih odjela temeljem Odluke načelnika, u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija a u sklopu mjera prevencije širenja koronavirusa SARS-CoV-2:

Obavještavaju se roditelji djece polaznika P.U. Dječji vrtić Orebić kako Dječji vrtić Orebić od 16. ožujka 2020. g. (ponedjeljak) neće provoditi programe predškolskog odgoja u objektima Orebić, Viganj, Trpanj i Janjina , iduća dva tjedna, odnosno kako će isti BITI ZATVORENI, kao preventivna mjera ,a uslijed epidemije uzrokovane virusom COVID-19!

Dječji vrtić Orebić organizirat će prijem djece u navedenom razdoblju SAMO I ISKLJUČIVO za oba zaposlena roditelja i roditelje koji nisu u mogućnosti osigurati drugi oblik zbrinjavanja /čuvanja djeteta kod kuće.

MOLIMO DA NAJAVITE DOVOĐENJE SVOG DJETETA NJEGOVOJ ODGAJATELJICI PORUKOM ILI MAILOM .ISTO TAKO I NA MAIL VRTIĆA : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , porukom ravnateljici (098389585) do kraja današnjeg dana.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 15 Ožujak 2020 17:10

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku