Uspješna akcija Crvenog križa na Pelješcu i Korčuli

Foto: GDCK Korčula
Crveni križ Korčula ove godine se pridružio ostalim društvima Crvenog križa u provođenju akcije  „ Solidarnost na djelu”  pod motom „Suosjećam, Djelujem, Volontiram i Pomažem“. Akciju je po prvi puta  u isti dan provedena u Korčuli, Orebiću, Blatu i Smokvici u suradnji sa općinskim aktivima Crvenog križa i Klubom dobrovoljnih darivatelja  krvi Blato. Prikupljeno je 4,5 tone odjeće, 302 para cipela, 50 kompleta posteljine, 23 deke, 15 paketa hrane i 700 kn novčanih donacija . U akciji je sudjelovalo 23 volontera.
Zahvaljujemo svim ljudima koji su podržali ovu akciju, vrijednim volonterima, bez čije pomoći i humanosti ne bi uspjeli prikupiti ovoliko dobara. Zahvaljujemo vatrogascima iz Korčule i Orebića, Općini Smokvica i Blato  što su nam ustupili svoje prostorije za sabirno mjesto i na pruženoj pomoći u provođenju akcije. 
Također su nam pomogli  HTP Orebić koji nam je ustupio svoj kombi, auto prijevoznik Ivan Pecotić  koji će  dostaviti prikupljena dobra u Crveni križ Benkovac. Svima zajedno, u ime onih kojima će ova pomoć dobro doći još jedan put od srca hvala! – Crveni križ, gradsko društvo Korčula
 
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku