U ponedjeljak počinje nastava u novoj zgradi Osnovne škole Orebić

Orebić, 12. siječnja 2018. Kako doznajemo iz Općine Orebić i Osnovne škole Orebić nadograđena zgrada OŠ Orebić i nova sportska dvorana dobili su uporabnu dozvolu nadležnih tijela, te su u tijeku završne pripreme za početak nastave u ponedjeljak.

Kako je od izdavanja dozvole do početka drugog polugodišta jako malo vremena, iz Osnovne škole Orebić javljaju da će točne termine održavanja nastave i raspored prijevoza za učenike okolnih mjesta objaviti naknadno – tijekom vikenda, te će biti dostupne na web stranici škole, ali i na portalu Orebić.com.hr.

Podsjećamo, uz dosadašnjih cca. 630 kvadratnih metara površine, dograđeno je još 3.060 kvadrata, tako da je ukupna površina nove građevine sada gotovo 3.700 metara kvadratnih – na raspolaganju učenicima i njihovim nastavnicima za kvalitetno održavanje nastave i izvannastavnih aktivnosti. 

Detalje o novoj zgradi i fotografije opremljenih učionica objavit ćemo naknadno – tijekom vikenda ili u ponedjeljak, kako se ne bi s fotoaparatom sudarali s djelatnicima škole koji žurno pripremaju zgradu za početak nastave. U međuvremenu objavljujemo fotografije netom završene zgrade koje smo objavili još ovog proljeća, nakon čega su izvršeni dodatni radovi i uređenje okoliša, te opremanje učionica.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku