Sutra ipak bez nastave u školama u Orebiću i Kuni, u dječjim vrtićima nužno dežurstvo!

Foto: Diane Miller

Orebić, 26. veljače 2018, 21:40 .Osnovna škola Orebić i Osnovna škola Kuna objavile su kako sutra neće održavati redovnu nastavu. Dječji vrtić Orebić dežurat će samo za polaznike s oba zaposlena roditelja.

Kako se uz snijeg noćas očekuje i poledica, te se ne može sa sigurnošću znati hoće li lokalne i nerazvrstane ceste biti prohodne vozilima – sutra neće biti organiziran prijevoz učenika osnovnih škola.

Obzirom da veliki broj djelatnika škola i vrtića također putuje na posao, te radi sigurnosti djece i djelatnika – Osnovna škola Kuna i Osnovna škola Orebić obavijestile su putem službenih web stranica kako sutra, 27. veljače, neće organizirati redovnu nastavu, te preporučile učenicima da sutra ne dolaze u školu.

Osnovna škola Orebić ipak će organizirati nastavu za učenike koji dođu u školu.

Također, zbog velikog broja odgajatelja putnika, iz Dječjeg vrtića Orebić obavještavaju kako će sutra organizirati rad samo u centralnom vrtiću u Orebiću i to dežurstvo za djecu čija oba roditelja sutra rade.

Dodatne informacije objavit ćemo sutra na portalu Orebić.com.hr, kada očekujemo i procjene o mogućnosti nastavka normalnog rada slijedećih dana.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku