Prometna mladež ove godine i u Orebiću

Foto: MUP RH

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Općinom Orebić kao i Lučkom upravom Dubrovnik i ove godine organizira prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži koji će tijekom ljetnih mjeseci provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama Dubrovnika i Orebića.

U razgovoru sa službenikom PU Dubrovačko-neretvanske saznali smo kako kandidati s područja Orebića ne moraju osobno u Dubrovnik – već svoje dokumente mogu dostaviti i u Policijsku postaju Ston, a obuka će biti organizirana u telefonskom dogovoru s kandidatima.
Sve informacije možete dobiti na telefon: 443-204

Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole s najmanje 16 godina života ili student.
Za prijavu su potrebni slijedeći dokumenti:

  • zamolba s kraćim životopisom (obvezan broj telefona)
  • potvrda o redovitom školovanju
  • potvrda liječnika obiteljske medicine
  • preslika svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili polugodišta, za studente preslika indeksa.

Uz preslike navedenih dokumenata potrebno je na uvid donijeti i originale.

Zamolbe se zaprimaju u vremenu od 26. do 31. svibnja 2014. godine, od 8 do 16 sati, u Službi policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik, a zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti potrebne dokumente. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 443-204.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska ovim putem poziva učenike i studente da se pridruže Prometnoj jedinici mladeži.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku