Pogled u plavo – isprobajte ronjenje u bazenu – danas i sutra u Orebiću

Foto: orebic.com.hr - arhiva

Danas i sutra, na Trgu Peljeških jedara u lučici u Orebiću odvija se program ‘Pogled u plavo’ u sklopu kojeg posjetitelji imaju priliku probati ronjenje s opremom u bazenu uz instruktora, te istodobno razgledati zanimljivu podvodnu izložbu fotografija.

Za tu je priliku u lučici postavljen montažni bazen promjera 10m, dubok 1.20m u kojem je postavljena izložba fotografija Marjana Radovića – nagrađivanog podvodnog fotografa.

Kroz projekt polaznicima probnog ronjenja daju se informacije o ronilačkoj aktivnosti, opremi za ronjenje te o zaštiti okoliša – podmorja na jedinstven i neobičan način. Projekt ima i ekološki karakter stoga se sudionici i gosti informiraju i o adekvatnom zbrinjavanju otpada, te o naknadama za stanovništvo što daje na originalnosti pristupu polazniku probnog ronjenja. U sklopu projekta organizirati će se i ekološka akcija čišćenja podmorja.

U nedjelju (29.05.2016.) u 13:30 svjetski prvak u ronjenju na dah Goran Čolak boriti protiv 5 osoba u disciplini statika ronjenja na dah.

Gostovanje ovog projekta u Orebiću, kao i ekološku akciju čišćenja podmorja organizira Ronilačka sekcija Peljeških jedara.

PROGRAM DOGAĐANJA:

28.05.2016.
10:00 h – 20:00 h – POGLED U PLAVO
Besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom u bazenu uz asistenciju instruktora ronjenja za sve uzraste – oprema osigurana.
Razgledavanje podvodne izložbe renomiranog podvodnog fotografa Marjana Radovića
20:00 h – 22:00 h – Noćno ronjenje u bazenu uz rasvjetu

29.05.2016.
10:00 h – 18:00 h – POGLED U PLAVO
Besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom u bazenu uz asistenciju instruktora ronjenja za sve uzraste – oprema osigurana.
Razgledavanje podvodne izložbe renomiranog podvodnog fotografa Marjana Radovića
10:00 h – 12:00 h – Ekološka akcija čišćenja podmorja Orebića – zajednička akcija ronilačke sekcije „Peliških jedara“ i ronioca gostujućih klubova
13:30 h – Prigodni program:
Goran Čolak (svjetski prvak u ronjenju na dah) protiv 5 osoba u disciplini statika ronjenja na dah

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku