Pelješac uživo – izravne snimke s web kamera

Infolibar / Milan Tolj

Na portalu Orebic.com.hr sada možete vidjeti i pogled na Pelješki kanal uživo – s kamera iz Orebića i Borja.

Puno naših čitatelja ne živi na Pelješcu, već su za Pelješac i Orebić vezani ili porijeklom, ili ljubavlju. Za sve njih smo otvorili prozore koji im omogućavaju da iz vlastitog doma, kad god to požele, uživaju u ljepoti Pelješkog kanala jednako kao i da su tu. Kroz sva četiri godišnja doba, u svako doba dana i noći. Slike se osvježavaju svakih 120 sekundi

Vjerujem da će kamere biti zanimljive i stanovnicima našega kraja, jer omogućavaju trenutni pogled sa lokacija koje nećete svaki dan posjetiti, iako ste blizu. Uskoro ćemo prikaz obogatiti ‘Time lapse’ video zapisom posljednja 24 sata, koji će omogućiti da u 30 sekundi pogledate igru svjetla nad morem tijekom proteklog dana – svaki dan. Također planiramo i barem jednu kameru ‘uživo’, vjerojatno na rivi u Orebiću, ali za nju trenutno manjka tehničke infrastrukture i resursa. 

Kamere možete pogledati klikom ovdje, a uz članak također pogledajte i probni ‘time lapse’ video. Kamere Pelješca uživo omogućio je Infolibar – uslužni obrt iz Orebića, a na suradnji posebno zahvaljujem Perici Tolju i Milanu Tolju.

Time lapse Borje- primjer

video: orebic.com.hr
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku