Besplatna informatička radionica u Orebiću

DUNEA

Ovoga tjedna u Orebiću će se održati besplatna informatička radionica. Teme su e-marketing i e-prodaja – znači sve što Vas kao malog poduzetnika/cu može zanimati vezano uz oglašavanje i plasman Vaših proizvoda i usluga putem interneta – kako putem vlastitih web stranica, tako i putem facebooka i sličnih marketinških alata. Radionice organizira Regionalna razvojna agencija DUNEA u sklopu projekta Pitagora.

Regionalna razvojna agencija DUNEA poziva na besplatne radionice e-marketinga i e-prodaje. Trodnevna radionica održavat će se od 16 sati, prema sljedećem rasporedu:

  • Vela Luka 8. i 9. travnja, 2013.
    Hotel Korkyra
  • Orebić 10. i 11. travnja, 2013.
    Osnovna škola Orebić
  • Termin za treći dan održavanja radionice bit će naknadno dogovoren
Cilj radionice je osposobljavanje građana u marketingu i promociji svojih usluga, bez obzira imaju li ili ne vlastitu web stranice.
Javiti se mogu poduzetnici, vlasnici ugostiteljskih objekata, restorana, klubova, malih hotela, privatnog smještaja, OPG-a (vinari, maslinari) kao i djelatnici u odjelima marketinga ili prodaje zainteresirani za bolju vidljivost i promociju svojih vlastitih web stranica ili proizvoda i željom dodatnog usavršavanja u područjima web marketinga i marketinga socijalnih mreža. 
Preduvjet radionice je osnovno poznavanje rada na računalu i poznavanje osnova korištenja internetom. Preduvjet radionice nije posjedovanje vlastite web stranice.
Broj sudionika je ograničen, ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje prijavite se na mail: dunea@dunea.hr ili na broj telefona 020 312 714.
Radionice će se održavati u poslijepodnevnim satima. Više informacija možete pronaći i u letku, kojeg možete preuzeti ovdje.
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku